SYV STJERNES RENHOLD TRANSPORT OG FLYTTEBYRÅ
24 timers service alle dager Telefon: 41777099 mail@syvstjerners.no
<- Hjem
[Historikk]
Om Syv Stjerners
Historikk
Kontakt oss
Referanser
Våre tjenester og produkter
Fast renhold
Flyttevask
Hovedrengjøring
Vinduspuss
Boning/polering
Trappevask
Flytting
Rydding
Pakking
Bortkjøring av søppel
Emballasje
Lagring
Historikk
Syv Stjerners Renhold Transport og Flyttebyrå startet sin virksomhet under navnet Systematisk Renhold. I det små ble renholdsavdelingen bygget opp og har vokst fram over tid med jevn og stabilt vekst på flytteavdelingen.

Vi utvidet våre tjenester etter som behovet ble større og ønsket å være en totalleverandør av renholds transport og flyttetjenester.
Ledelsen har utdannelse innenfor godstransport, ledererfaring fra servicebransjen, markedsføring, økonomi, renholds og flyttebransjen, transport av fryse og kjølevarer, kristiske krav ved transport, mat og sikkerhet, miljøeffekt, såper og kjemikaler, personal behandling, ledelse og innehar nødvendig kompetanse for å drive firmaet tilfredsstillende.
Vi har siden begynnelsen hatt som målsetning å levere våre tjenester til private, næringslivet og det offentlige til lavest mulig pris blant seriøse aktører, og samtidig ha en fornøyd kundemasse. Det mener vi å ha lykkes i, og er i dag stolte av det.  
Firmaet har nøkkelpersoner og samarbeidspartnere med kompetanse innenfor produkter, renholdsteknikker, flyttetjenester, godstransport, personalbehandling og kundeoppfølging.
Syv Stjerners Renhold Transport og Flyttebyrå fikk raskt fornøyde kunder som medførte økning av både ansatte og oppdragsgivere, og en kan nå vise til en solid kundeportefølje som en følge av dette. 
Flyttevask
kr 24,- pr kvm
* Kvalitet
* Effektivitet
* Service
* Prisgunstig
* 100% rent
Syv Stjerners Renhold og Flyttebyrå, Nedre Ullevål 11, 0850 Oslo - Tel: 41777099
Copyright © Syv stjerners renhold og flyttebyrå. Kopiering av tekst, konsept, eller bilder er forbudt.
Copying of text, images, or concept is not allowed. All rights reserved.